Вътрешни Щори

Роло щори
Предлага богато решение за всеки вкус и джоб. Платовете на роло щорите са от плат Blackout, polyester и вносни видове платове, с богата гама от цветове може да се произведе на всякакъв размер. По желание щорите могат да бъдат изработени и с дистанционно управление.

Щори Ден и Нощ
Щорите ден и нощ Ви предлагат съвременен стил и модерен дизайн. Богата колекция за избор на платове. Перфектно решение за всеки дом и тръговско заведение.

Вертикални PVC щори
Вертикалните PVC щорите са съваршенно измислени за решение за употреба на големите витрини и прозорци. Богата палитра на цветове и шарки. Висока издръжливост на слънчевите лъчи. Вертикалните PVC щори се произвеждат от платове на ширина 89 мм и 127 мм.

Screen Щори
Този тип платовете са прозиведен чрез специалната комбинация чрез стъклени влакна и суровина на пластмасата. Този тип щори пречупвайки светлината Ви позволява без да ви забележат от вън, да имате видимост на външната панорама. Освен това подпомага да се предпазите от жегата причинена от слънцето.

Римски щори
Решение за очакващите за модерен стил на домовете си. С римските ни щори с декораивният и модерен стил сте винаги една крачка по напред. Предлага широк избор на специални дизайнерски платове. Механизмите по ваш избор могат да бъдат с въже или с дистанционно управление. Другото голямо предимство и което го прави незаменимо са подръжката и изпирането им, благодарение на механизма от който много лесно и практично може да се свали.

Венециански Щори
Ламелите и аксесуаритен а Венециански тип щори са произведени от 1.во качество алуминиева суровина. Разнообразие на цветовете Ви предлагаме от 120 различни видове цветове и с ширина на ламелите 16,25 и 50 мм. С благодарение на качественната суровина и боя щората си запазва постоянната си красота както от първият си ден. Този тип щори се произвеждат по индивидуални размери.

Плисе щори
Плисе щорите с невероятнят си стил и много посочие Ви предлагат много красив и декоративен ефект, много е практичен и с многокомбинационните си движение съсдава красота на окото Ви. Създаден е за улеснение на ползвателите си. С богата цветова гама Ви предлага практични решения. Щорите се произвеждат по индивидуални размери и.
Могат да бъдат с дистанционно управление, с въже.