Zippir Перде

Зипър Перде / Перде За Външни Условия
Ново поколение ПЕРДЕ ЗА ВЪНШНИ УСЛОВИЯ с която можем да се предпазиме от дирекнтои слънчевите лъчи, от дъжд, от всякакви насекоми . Този нов продукт е предназначен за ресторанти, кафенете, сладкарници, заведевия, тераси, беседки и други..
Зипър перде може да замести едновремменно няколко продукта които използваме от ежедневието ни. Например вънщни ролетни щори, вътрешни щори, комарници .. Всички тези продукти вече ги замества само Зипър Перде.

Първоначалната мисия на Зипър Перде е да ни предпазва от директни слънчеви лъчи и силни ветрове. С благодарение на специално произведеният плат на Зипър Перде видимостта от вътре на вън се запазва а в от вън на вътре затъмнявайки се спира пряката видимост. С богатата си цветова палитра дава избор да си изберете желаният цвят на плата. С микро каналините си плата позволява да циркулира винаги свежият въздух.

- Най добрият начин да се пазиме от преките слънчеви лъчи... 85-90 % защита от слънто
- През дъждовно време да се насладите на прохладата. С псециалните си тъкани плата не пропуска вода и не ви пречи на панорамата по време на валеж
- Тествайте скоростта на вятъра с Зипър Перде
При направени тестове и изпитания упората на Зипър Перде срещу ветроустойчивостта е доказана. Насладете се на прохладата у панорамата по време на вятър.
- Панорамата ви да бъде постоянна
Със специално изработеният плат видимостта от вътре на вън никога няма да затъмнее
Видимостта от вън на вътре можете да се избегне със спускането на пердето
Многофункционален продукт